Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερι
- 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη καρύδα
- 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα
- 2 κ. σ. λάδι καρύδας
- 2 κ. σ. σιρόπι
- 1 2/3 φλ. τσαγιού φιστίκια
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα κράνμπερι, την καρύδα, το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας, το σιρόπι, τα φιστίκια και 2 κουταλάκια του γλυκού νερό σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μέχρι να ψιλοκοπούν τα φιστίκια.
- Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα φιστίκια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
- Τυλίξτε 1 κουταλιά της σούπας σε μπάλα και, στη συνέχεια, κυλήστε το μείγμα στο μπολ με τα φιστίκια. Τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
- Επαναλάβετε με το υπόλοιπο μείγμα. Σερβίρετε και απολαύστε.