Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερι
  • 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη καρύδα
  • 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα
  • 2 κ. σ. λάδι καρύδας
  • 2 κ. σ. σιρόπι
  • 1 2/3 φλ. τσαγιού φιστίκια

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα κράνμπερι, την καρύδα, το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας, το σιρόπι, τα φιστίκια και 2 κουταλάκια του γλυκού νερό σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μέχρι να ψιλοκοπούν τα φιστίκια.
  2. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα φιστίκια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
  3. Τυλίξτε 1 κουταλιά της σούπας σε μπάλα και, στη συνέχεια, κυλήστε το μείγμα στο μπολ με τα φιστίκια. Τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
  4. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο μείγμα. Σερβίρετε και απολαύστε.