Υλικά
- 10 φτερούγες κοτόπουλου
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, πιεσμένες
- 2 κ. γλ. σκόνη τσίλι
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε μια μεγάλη, επανασφραγιζόμενη σακούλα, σφραγίστε και ανακινήστε για να ανακατευτούν καλά.
- Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου, ξανακλείστε και ανακινήστε για να καλυφθούν καλά.
- Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα ή μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και εσωτερικά να έχουν ψηθεί καλά.