Υλικά
- 1 μπαγκέτα
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 1 φλ. τσαγιού μαλακό κατσικίσιο τυρί
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλείψτε ελαφρά και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, 12- 15 λεπτά, και γυρίστε τις στη μέση του χρόνου. Μεταφέρετε τα ψωμιά σε σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν.
- Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το κατσικίσιο τυρί, το σκόρδο, το δυόσμο και το σχοινόπρασο.
- Απλώστε μια παχιά στρώση από το μείγμα κατσικίσιου τυριού σε κάθε φέτα ψωμιού.
- Καλύψτε με τους κύβους (ή μικρές φέτες) καρπούζι και απολαύστε.