Υλικά

  • 1 μπαγκέτα
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα           
  • 1 φλ. τσαγιού μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη         

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλείψτε ελαφρά και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, 12- 15 λεπτά, και γυρίστε τις στη μέση του χρόνου. Μεταφέρετε τα ψωμιά σε σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν.
  3. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το κατσικίσιο τυρί, το σκόρδο, το δυόσμο και το σχοινόπρασο.  
  4. Απλώστε μια παχιά στρώση από το μείγμα κατσικίσιου τυριού σε κάθε φέτα ψωμιού.
  5. Καλύψτε με τους κύβους (ή μικρές φέτες) καρπούζι και απολαύστε.