Υλικά

  • 16 μεζούρες μηλίτη
  • 5 κ. γλ. κανέλα
  • 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ
  • 3 μεζούρες μπέρμπον

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε τον μηλίτη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το τζίντζερ.
  2. Όταν το μείγμα είναι ζεστό, αλλά δεν βράζει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το μπέρμπον.
  3. Ανακατέψτε καλά για να πάρει το άρωμα των μπαχαρικών και σερβίρετε σε κούπες. Μπορείτε να προσθέσετε στικ κανέλας για γαρνιτούρα.