Υλικά
- 16 μεζούρες μηλίτη
- 5 κ. γλ. κανέλα
- 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο
- 2 1/2 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ
- 3 μεζούρες μπέρμπον
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε τον μηλίτη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το τζίντζερ.
- Όταν το μείγμα είναι ζεστό, αλλά δεν βράζει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το μπέρμπον.
- Ανακατέψτε καλά για να πάρει το άρωμα των μπαχαρικών και σερβίρετε σε κούπες. Μπορείτε να προσθέσετε στικ κανέλας για γαρνιτούρα.