Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 7 1/2 φλ. τσαγιού νερό
  • 3/4 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
  • 4 1/2 κ. σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ. σ. ανθόνερο
  • Κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και το νερό, ανακατέψτε και φέρτε σε βρασμό.
  2. Ρίξτε το ρύζι και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ψηθεί καλά το ρύζι.
  3. Στη συνέχεια, προσθέστε το ανθόνερο, διαλύστε καλά το κορν φλάουρ σε νερό και ρίξτε το στο ρύζι.
  4. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Μόλις πάρει βράση το ρυζόγαλο είναι έτοιμο.
  6. Χωρίστε σε μπολάκια και αφού κρυώσουν βάλτε τα στο ψυγείο.
  7. Πασπαλίστε το ρυζόγαλο με κανέλα και σερβίρετε.