Υλικά
- 1 κύβος ζάχαρης
- 1/4 κ. γλ. Angostura bitters
- 10 ml κονιάκ
- 75 ml κρύα σαμπάνια
- 1 λωρίδα φλούδα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
- Βάλτε τον κύβο ζάχαρης σε ένα μικρό πιάτο, περιχύστε με τα bitters, γυρίζοντας μερικές φορές, ώστε να καλυφθεί πλήρως.
- Ρίξτε τον κύβο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, προσθέστε το κονιάκ και περιχύστε σιγά σιγά τη σαμπάνια.
- Στύψτε τη φλούδα πορτοκαλιού στο ποτήρι και πετάξτε την ή σταθεροποιήστε τη ως διακοσμητικό γύρω από το στέλεχος του ποτηριού.