Υλικά

  • 300 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 10 κ. σ. σάλτσα πίτσας
  • 10 φέτες πεπερόνι
  • 10 κ. σ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα, ή όσο χρειάζεται

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μία φόρμα μάφιν.
  2. Χωρίστε τη ζύμη και τοποθετήστε στις θήκες μάφιν. Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα πίτσας σε κάθε θήκη και από πάνω 1 φέτα πεπερόνι και 1 κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα.
  3. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι η ζύμη να ροδίσει και να λιώσει το τυρί, περίπου 10 λεπτά.