Υλικά
- 300 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 10 κ. σ. σάλτσα πίτσας
- 10 φέτες πεπερόνι
- 10 κ. σ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα, ή όσο χρειάζεται
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μία φόρμα μάφιν.
- Χωρίστε τη ζύμη και τοποθετήστε στις θήκες μάφιν. Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα πίτσας σε κάθε θήκη και από πάνω 1 φέτα πεπερόνι και 1 κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι η ζύμη να ροδίσει και να λιώσει το τυρί, περίπου 10 λεπτά.