Υλικά
- 1 κύβο ζάχαρης
- 0,92ml Angostura bitters
- 60 ml. Bourbon ουίσκι
- Νερό
- Πάγο
- Φλούδα πορτοκαλιού για τo γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τον πάγο στο ποτήρι και προσθέστε τα bitters, τη φλούδα πορτοκαλιού και λίγο νερό και ανακατέψτε.
- Θρυμματίστε τον κύβο ζάχαρης και πιέστε τη φλούδα πορτοκαλιού. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να λιώσετε σχεδόν τη ζάχαρη ώστε να διαλυθεί εύκολα στο κοκτέιλ σας και να απελευθερώσετε μερικά από τα αιθέρια έλαια του πορτοκαλιού για να αρωματίσετε το ποτό.
- Προσθέστε το ουίσκι και τον πάγο, ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα και απολαύστε.