Υλικά
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα
- 40 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες
Εκτέλεση
- Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο.
- Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.
- Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.