Υλικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3/4 φλ. τσαγιού μικρές γλυκές πιπεριές
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 8 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 700 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1/4 φλ. τσαγιού νερό
  • Αλάτι, ππέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  2. Προσθέστε αλάτι, τα ντοματίνια και το θυμάρι και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά.
  3. Προσθέστε στο σκεύος τα φιλέτα μπακαλιάρου και το νερό, αλατοπιπερώστε, σκεπάστε και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο μπακαλιάρος, παραμένοντας ζουμερός.
  4. Γαρνίρετε με τα κλωναράκια του θυμαριού και σερβίρετε.