Υλικά
- 170 γρ. σάλτσα πέστο
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό χτυπημένο
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανοίξτε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώστε το πέστο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες.
- Πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τοποθετήστε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
- Κόψτε σε λεπτές ροδέλες και στριφογυρίστε την κάθε μία ξεχωριστά πίανοντας τες από τις άκρες.
- Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και αλείψτε με το χτυπημένο αυγό.
- Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και γαρνίρετε με την παρμεζάνα.
- Ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.