Υλικά

  • 170 γρ. σάλτσα πέστο
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Ανοίξτε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώστε το πέστο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες.
  3. Πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τοποθετήστε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
  4. Κόψτε σε λεπτές ροδέλες και στριφογυρίστε την κάθε μία ξεχωριστά πίανοντας τες από τις άκρες.
  5. Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και αλείψτε με το χτυπημένο αυγό.
  6. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και γαρνίρετε με την παρμεζάνα.
  7. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.