Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 αβγά
- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
- Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.