Υλικά
Εκτέλεση
Σοτάρετε το μπέικον με το βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό. Ζεματίστε το σπανάκι, στραγγίστε το καλά και ψιλοκόψτε το.
- Αδειάστε το σ’ ένα μπολ μαζί με το μπέικον, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος πασπαλισμένο με φρυγανιά. Ψήστε την ομελέτα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά ή ώσπου να ροδίσει η επιφάνειά της.