Υλικά

  • 450 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 70 γρ. γιαούρτι
  • Σκόνη κακάο, χρωματιστή τρούφα, ψιλοκομμένα φουντούκια, ινδοκάρυδο (για την επικάλυψη)

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόψτε τη σοκολάτα και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ.
  2. Λιώστε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
  3. Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Με τα χέρια σας σχηματίστε μικρές μπάλες και περάστε τις τρούφες από την αγαπημένη σας επικάλυψη.
  5. Για καλύτερα αποτελέσματα βυθίστε τις τρούφες πρώτα σε λιωμένη σοκολάτα και έπειτα στην επικάλυψη της αρεσκείας σας.