Υλικά

  • 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 300 γρ. σπανάκι
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κ. σ. σουσάμι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου
  • 1 κ. σ. παπαρουνόσπορο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξύδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου.
  3. Προσθέστε τη σάλτσα που έχετε τοποθετήσει στο ψυγείο και ανακατέψτε καλά.
  4. Τοποθετήστε στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.