Υλικά
- 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
- 300 γρ. σπανάκι
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ. σ. σουσάμι
- 1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου
- 1 κ. σ. παπαρουνόσπορο
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/4 κ. γλ. πάπρικα
- 1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξύδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου.
- Προσθέστε τη σάλτσα που έχετε τοποθετήσει στο ψυγείο και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.