Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού φιστίκια ψημένα
- 1-2 κ. σ. μέλι ή ζάχαρη
- Επιπλέον αλάτι για τη γεύση, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα φιστίκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 4- 5 λεπτά.
- Προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και το αλάτι και συνεχίστε το χτύπημα.
- Τοποθετήστε σε ένα βάζο και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου αν το καταναλώσετε άμεσα. Διαφορετικά στο ψυγείο.