Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φιστίκια ψημένα
  • 1-2 κ. σ. μέλι ή ζάχαρη
  • Επιπλέον αλάτι για τη γεύση, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα φιστίκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  2. Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 4- 5 λεπτά.
  3. Προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και το αλάτι και συνεχίστε το χτύπημα.
  4. Τοποθετήστε σε ένα βάζο και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου αν το καταναλώσετε άμεσα. Διαφορετικά στο ψυγείο.