Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1 & 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό
- 1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
- 220 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Σε ένα μικρό τηγάνι λιώστε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατέψτε με τη σκόνη σκόρδου και το μαϊντανό.
- Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε μια λαδόκολλα σε ταψί και με ένα πινέλο μαγειρικής απλώστε το μείγμα βουτύρου και σκόρδου.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά και απομακρύνετε από το φούρνο.
- Γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα υπολείμματα του μείγματος βουτύρου και ξαναψήστε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να αποκτήσει χρυσαφένια απόχρωση.