Υλικά
- 1 συσκευασία φύλλο κουρού
- 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 αβγά
- 150 γρ. φέτα
- 150 γρ. μοτσαρέλα
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο λάδι
- 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
- Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
- Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
- Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
- Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
- Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
- Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
- Ψήστε για 35 λεπτά.