Υλικά
Είναι γεγονός ότι πολλοί βασίζονται στους έτοιμους ζωμούς για να κάνουν τις σούπες τους νοστιμότερες.
Μόνο που εδώ εγκυμονεί ένας κίνδυνος: ένας κακής ποιότητας κύβος θα αποδώσει και κακής ποιότητας σούπα.
Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες δεν μεταχειρίζονται τέτοια βοηθήματα στις σούπες τους. Τις κάνουν μόνο με νερό. Γιατί ο ζωμός καπελώνει συνήθως τα συστατικά, πνίγοντας αρώματα και γεύσεις.
Για να λάμψει λοιπόν μια σούπα, τη φτιάχνουμε με νερό και μια καλή δόση από αλάτι.