Υλικά
Όταν είναι να ετοιμάσουν πιάτα που τρελαίνουν κόσμο, οι επαγγελματίες σεφ δίνουν βάση σε δύο πράγματα: τη γεύση και την ασφάλεια.
Υπάρχει μάλιστα και μια διεθνής έκφραση για τις συνθήκες που επικρατούν σε μια κουζίνα εστιατορίου: «χορογραφημένο χάος».
Ένας χορός ανθρώπων, σκευών και υλικών δηλαδή που συντονίζονται για να βγουν τα πράγματα όπως πρέπει.
Η food blogger Jennifer Sweenie μπαινοβγαίνει για χρόνια στις επαγγελματικές κουζίνες και μοιράζεται μαζί μας ένα μυστικό γεύσης απευθείας από τα άδυτα των εστιατορίων.