Υλικά
- 3 ποτήρια γάλα
- 5 κ.τ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ
- 3 κ.τ.σ. ζάχαρη
- 3 βανίλιες
Εκτέλεση
- Έπειτα στο μίξερ για τη σαντιγί προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος μαζί με ζάχαρη άχνη και τις βανίλιες χτυπάτε μέχρι να αποκτήσει μία κρεμώδης υφή.
- Χωρίζετε κατά μήκος τα φύλλα σφολιάτας στη μέση και στρώνετε – σφολιάτα -κρέμα – σφολιάτα – κρέμα- σφολιάτα- σαντιγί και πασπαλίζετε με τριμμένα μπισκότα και κανέλα.
- Το μυστικό σε αυτό το γλυκό είναι, να βγει σφικτή η κρέμα και για να μην σας μαλακώσουν τα ψημένα φύλλα σφολιάτας, στρώνετε λίγες ώρες πριν σερβίρετε τις κρύες κρέμες και σαντιγί.
- Την επόμενη μέρα το γλυκό εξακολουθεί και είναι τέλειο απλά μαλακώνουν αρκετά τα μπισκότα.