Υλικά
- 8 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
- 450 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 κ. σ. σκόνη σκόρδου
- 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 φλ. τσαγιού τυρί προβολόνε
- 4 φέτες μπέικον, μαγειρεμένες και ψιλοκομμένες
- Αλατί, πιπέρι
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 3 αβγά, χτυπημένα
- 2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο πάνκο (ή τριμμένη φρυγανιά)
- 4 κ. σ. λάδι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου, το σχοινόπρασο, το τυρί προβολόνε και το μπέικον και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Αλατοπιπερώστε και τις δύο πλευρές από κάθε μπριζόλα και με ένα μαχαίρι κόψτε την καθεμία ξεχωριστά δημιουργώντας μία κοιλότητα.
- Γεμίστε κάθε κοιλότητα με μία γενναία κουταλιά από το μείγμα με το τυρί και πιέστε γύρω γύρω τις άκρες του χοιρινού για να το σφραγίσετε.
- Βουτήξτε κάθε χοιρινή μπριζόλα στο αλεύρι, στη συνέχεια στα χτυπημένα αβγά και τέλος στο τριμμένο πάνκο.
- Τηγανίστε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15- 20 λεπτά.