Υλικά
- 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
- 300 γραμ. παρμεζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
- Ψίχα από 1 ψωμί
- Μισό κρεμμύδι τριμμένο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 2 αυγά
- 1/2 κούπα ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα
- Κατόπιν, καθώς πλάθετε τα μπιφτέκια, τα ανοίγετε και βάζετε σε κάθε ένα από αυτά στο κέντρο παρμεζάνα και τα κλείνετε καλά
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις, από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.