Υλικά
- 700 γρ. γάλα καρύδας
- 1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι αγαύης
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα μέντας
- 85 γρ. μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Κρυώστε καλά όλα τα υλικά πριν τα χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την διαδικασία ψύξης.
- Τοποθετήστε το γάλα καρύδας σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το μέχρι να αποκτήσει απαλή υφή.
- Προσθέστε το σιρόπι αγαύης και το εκχύλισμα μέντας και συνεχίστε το χτύπημα.
- Μεταφέρετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την παρασκευή παγωτού. Προσθέστε την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.