Υλικά
- 1 φύλλο ζύμης
- Βούτυρο λιωμένο για την γεύση
- Ζάχαρη για την γεύση
- Κανέλα για την γεύση
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 1 κ. γλ. γάλα
Εκτέλεση
- Απλώστε το φύλλο ζύμης και κόψτε το σε σχήμα παραλληλόγραμμου.
- Αλείψτε με την επιθυμητή ποσότητα βουτύρου, ζάχαρης και κανέλας και τυλίξτε σε ρολό το φύλλο.
- Κόψτε σε μικρούς κυλίνδρους και ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά, αναλόγως πόσο λεπτά έχετε κόψει τους κυλίνδρους.
- Σε ένα μπολ αναμείξτε την ζάχαρη άχνη με το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει γλάσο. Προσθέστε επιπλέον γάλα αν θέλετε να γίνει πιο ελαφρύ το γλάσο σας.
- Βουτήξτε τις μπουκιές κανέλας στο γλάσο και απολαύστε.