Υλικά
- 4 ροδάκινα κομμένα στη μέση
- 2 κ. σ. μέλι
- 1 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα με μέλι και καρύδια
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε μια σχάρα ψησίματος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Αλείψτε τα ροδάκινα με λίγο λάδι και τοποθετήστε τα στη σχάρα, με την εσωτερική πλευρά τους προς τα κάτω.
- Ψήστε για 5 λεπτά, μέχρι οι επιφάνειές τους να πάρουν το σχήμα των ραβδώσεων της σχάρας.
- Αναποδογυρίστε τα ροδάκινα και περιχύστε με μέλι.
- Τοποθετήστε τυρί κρέμα σε κάθε κομμάτι στη θέση του κουκουτσιού και ψήστε για ακόμη 2- 3 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί η γέμιση του τυριού.
- Σερβίρετε και απολαύστε αμέσως.