Υλικά

  • 4 ροδάκινα κομμένα στη μέση
  • 2 κ. σ. μέλι
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα με μέλι και καρύδια
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε μια σχάρα ψησίματος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Αλείψτε τα ροδάκινα με λίγο λάδι και τοποθετήστε τα στη σχάρα, με την εσωτερική πλευρά τους προς τα κάτω.
  3. Ψήστε για 5 λεπτά, μέχρι οι επιφάνειές τους να πάρουν το σχήμα των ραβδώσεων της σχάρας.
  4. Αναποδογυρίστε τα ροδάκινα και περιχύστε με μέλι.
  5. Τοποθετήστε τυρί κρέμα σε κάθε κομμάτι στη θέση του κουκουτσιού και ψήστε για ακόμη 2- 3 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί η γέμιση του τυριού.
  6. Σερβίρετε και απολαύστε αμέσως.