Υλικά
- 3 κ. σ. λευκό ξίδι
- 2 κ. σ. λάδι
- 2 κ. σ. μέλι
- 2 κ. σ. μαγιονέζα
- 1/2 κ. γλ. ψιλοκομμένο σέλερι
- 1/2 κ. γλ. παπαρουνόσπορο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- Λάχανο τριμμένο
- 1 μάνγκο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε το λευκό ξίδι, το λάδι, το μέλι, την μαγιονέζα, το σέλερι, τον παραρουνόσπορο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέστε το λάχανο, το μάνγκο, τον κόλιανδρο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά όλα από την σάλτσα.
- Καλύψτε το μπολ με μια διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρετε την σαλάτα.