Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κοτόπουλο μαγειρεμένο και κομμένο σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού ανανά σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο για γαρνίρισμα
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
- 4 τορτίγιες καλαμποκιού
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Τοποθετήστε το κρεμμύδι, αλατίστε, και σοτάρετε για 2 λεπτά.
- Προσθέστε την σκόνη τσίλι, την πάπρικα και το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό.
- Στη συνέχεια ρίξτε στο τηγάνι το κοτόπουλο και τον ανανά και ανακατέψτε καλά μέχρι όλα τα κομμάτια κοτόπουλου να καλυφθούν από τα υπόλοιπα υλικά.
- Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.
- Σοτάρετε τις τορτίγιες στο τηγάνι για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Χωρίστε ομοιόμορφα το μείγμα στις τορτίγιες, γαρνίρετε με το κόκκινο κρεμμύδι και τον κόλιανδρο και σερβίρετε.