Υλικά
Είναι γεγονός ότι όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με την κουζίνα λίγο περισσότερο, συναντά στο διάβα του εμπόδια και δυσκολίες που δεν τις είχε καν φανταστεί. Γι’ αυτό και είναι αποφασιστικής σημασίας να ξεκινήσει σωστά, ώστε να μη χαθεί μέσα σε συνταγές και tips. Η Rebecca Firkser έφτιαξε λοιπόν έναν σύντομο οδηγό με τα πιο βασικά πράγματα που εξασφαλίζουν ένα όσο πιο ομαλό πρώτο ξεκίνημα στην κουζίνα. «Αποστήθισε αυτές τις συμβουλές και σου εγγυώμαι πως το επόμενο γεύμα σου θα είναι τρελή επιτυχία», μας λέει η νεοϋορκέζα σεφ και food editor, που γράφει σε πολλές ιστοσελίδες και περιοδικά, χαρίζοντάς μας και πολλές δικές της συνταγές. 1. Διάβασε πρώτα όλη τη συνταγή 2. Μάζεψε όλα τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείς σε ένα μέρος 3. Κράτα πάντα τα μαχαίρια σου ακονισμένα 4. Καρύκευσε καλά και συχνά 5. Επιστράτευσε τα σωστά σκεύη 6. Σκούπισε κρέατα, όσπρια και λαχανικά πριν τα μαγειρέψεις 7. Μην παραγεμίζεις με υλικά το σκεύος 8. Καθάρισε τις επιφάνειές σου όσο προχωράς