Υλικά
- 3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε φέτες
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
- Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής κόβετε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
- Ψιλοκόβετε τα φυλλαράκια μέντας, τη ντομάτα, τα αγγουράκια και τα ρίχνετε μέσα στη σαλατιέρα.
- Στη συνέχεια χτυπάτε το χυμό λεμονιού με το μέλι, το ρίχνετε από πάνω και σερβίρετε.