Υλικά
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα μαϊντανό
- 1 κουτάκι ντοματάκια
- 2 φρέσκες ντομάτες
- μπρόκολο βρασμένο
- κανέλα 1 ξυλάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- 500 γραμμάρια φιστίκια
- 500 γραμμάρια κάσιους
- 2 κρεμμύδια μεγάλα
Εκτέλεση
- Από το βράδυ βάζετε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
- Την επόμενη μέρα βάζετε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο.
- Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο ρίχνετε το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και το τσιγαρίζετε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
- Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνετε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
- Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνετε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνετε την φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά.
- Σερβίρετε με τη συνοδεία μπρόκολου.