Υλικά
- 500 γραμμ. κουβερτούρα
- 200 γραμμ. φρέσκο γάλα
- 200 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. πετιμέζι ή μέλι
- 1 βανίλια σκόνη ή τους σπόρους από 1 στικ βανίλιας
- ½ κ. γλ. κόκκινο καυτερό πιπέρι σε σκόνη
Την ημέρα που εδώ και χρόνια είναι αφιερωμένη στον έρωτα, διάλεξαν ο ΕΟΣ Σάμου και η σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου να μας προτείνουν ένα υπέροχο γλυκό.
Φτιάξτε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας μία μοναδική σούπα σοκολάτας και συνδυάστε τη άψογα με το λιαστό Samos Nectar, για να απογειωθεί η βραδιά!
Το λιαστό Samos Nectar, το ιστορικότερο κρασί της Σάμου, είναι ένα κρασί που ταξιδεύει τις αισθήσεις μεταξύ έντονων αρωμάτων αλλά και μιας μεστής γλυκύτητας ώστε να αφήσει ως αίσθηση τη μοναδική ισορροπία και τη μακρά, αξέχαστη επίγευσή του.
Ένα κρασί με τέτοια πολυπλοκότητα σε γεύση και αρώματα που ο συνδυασμός του με το κατάλληλο επιδόρπιο δεν μπορεί παρά να ανεβάζει την απόλαυση στους επτά ουρανούς!