Υλικά
- 6 αβγά
- 2 φλυτζάνια (400 γραμμάρια) άγρια μανιτάρια τεμαχισμένα
- 2-3 κουταλιές φρέσκο γάλα
- 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο (προαιρετικό)
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μέτρια προς ζεστή εστία βάλτε το τηγάνι να ζεσταθεί και προσθέστε το ελαιόλαδο.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και ανακατέψτε μέχρι να βγάλουν λίγα υγρά. Προσθέστε το σκόρδο και συνεχίστε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά.
- Προσθέστε το κρασί και αφού μειωθεί στο μισό, περίπου 5 λεπτά βάλτε μέσα στο τηγάνι και το σχοινόπρασο.
- Σε ένα ξεχωριστό δοχείο σπάστε μέσα τα αβγά, προσθέστε το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε. Προσθέστε το μίγμα στο τηγάνι με τα μανιτάρια.
- Ανακατεύετε συχνά να μην κολλήσει και να δημιουργηθεί το scrambled eggs, περίπου 3-4 λεπτά.