Υλικά

  • 100 γρ. κουνουπίδι τριμμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 100 γρ. λάχανο τριμμένο
  • 1 πρέζα κορν φλάουρ
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • 1 πρέζα κύμινο ολόκληρο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ. σ. αλεύρι άσπρο

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε αρχικά σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Στη συνέχεια πλάθετε μπαλάκια σε σχήμα κεφτέ. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά τηγανίζετε τους κεφτέδες απ’ όλες τις πλευρές.