Υλικά
- 100 γρ. κουνουπίδι τριμμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 καρότο τριμμένο
- 100 γρ. λάχανο τριμμένο
- 1 πρέζα κορν φλάουρ
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- 1 πρέζα κύμινο ολόκληρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ. σ. αλεύρι άσπρο
Εκτέλεση
- Ρίχνετε αρχικά σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Στη συνέχεια πλάθετε μπαλάκια σε σχήμα κεφτέ. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά τηγανίζετε τους κεφτέδες απ’ όλες τις πλευρές.