Υλικά
- 500 γραμμάρια πέννες
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 250 γραμμάρια αρακά βρασμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 120 ml λευκό κρασί Samena
Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύουν για εμάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου. Λαχταριστά ζυμαρικά συνδυάζονται αρμονικά με πεντανόστιμες σπιτικές σάλτσες, οι οποίες αναδεικνύουν τα αρώματά τους ακόμη και με λίγες σταγόνες κρασί. Απολαύστε τρία ιδιαίτερα πιάτα με ζυμαρικά παρασκευασμένα με τα κρασιά Samena-Μοσχάτο, Ποικιλιακά Λουλούδια (Flowers)-Αγιωργίτικο και Μελισσόμαντρα-Grenache. Πέννες με αρακά και πέστο σπανάκι