Υλικά
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι που φουσκώνει
- 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας κακάο
- ένα αβγό
- 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε πρώτα μέσα στην κούπα το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, μετά βάζετε το αβγό, και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε το γάλα και το λάδι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μία ρευστή κρέμα.
- Τοποθετείτε την κούπα μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 1/2 λεπτά.
- Το αφήνετε να κρυώσει λιγάκι, με ένα μαχαίρι ξεκολλάτε γύρω γύρω από την κούπα το κέικ το βγάζετε στο πιάτο και το κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια, μερίδες.