Υλικά
- 200 γραμμάρια αβγά αχινού ωμά
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι Νο 6
- 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και σουρώνετε καλά.
- Σε ένα τηγάνι με λάδι σωτάρετε το κρεμμύδι.
- Προσθέτετε το βασιλικό, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αν χρειάζεται λίγο νερό.
- Αφήνετε σε μέτρια φωτιά να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνετε τα μακαρόνια.
- Ανακατεύετε καλά να πάρουν μια βράση και κατεβάζετε από τη φωτιά.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια και από πάνω τα αβγά αχινού. Μπορείτε να γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.