Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 1 κόκκινη, 1 κίτρινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
- 3 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή
- 2 πρέζες ρίγανη
- αλάτι
- ελάχιστο πιπέρι
- 1 πακέτο μεξικάνικες πίτες (wrap)
Εκτέλεση
- Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και μόλις πάρει χρώμα, ρίχνετε τις πιπεριές.
- Αφήνετε λίγο να βγάλουν τα υγρά τους και ρίχνετε τις πάπρικες, τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσει για 15′ λεπτά με το καπάκι κλειστό.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τη ρίγανη και δυναμώνετε τη φωτιά. Το αφήνετε μέχρι να εξατμιστούν τελείως τα υγρά.
- Σερβίρετε με τις πίτες σαν φαχίτας και συνοδεύετε αν θέλετε με ρύζι λευκό σπυρωτό και με γιαούρτι.