Υλικά

  • 2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης
  • 2 αβγά
  • 2 κρόκους αβγών
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα λεκανάκι κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα και το αλάτι. Ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλάει από τα χέρια μας η ζύμη.
  2. Η ζύμη πρέπει να είναι πολύ σφιχτή, αν δεν είναι προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή αν είναι πολύ σφιχτή ελάχιστο χλιαρό νερό.
  3. Τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Η ζύμη μετά από μία ώρα έχει γίνει μαλακή και εύπλαστη.