Υλικά

  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 4 αυγά
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 80 ml σπορέλαιο
  • 2 κολοκυθάκια τριμμένα στον χοντρό τρίφτη
  • 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • μισό κουταλάκι γλυκού δυόσμο ξερό

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το γιαούρτι και το λάδι.
  2. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο. Προσθέτουμε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και την γραβιέρα και ομογενοποιούμε το μείγμα.
  4. Λαδώνουμε καλά 8-10 ατομικά φορμάκια και τα γεμίζουμε μέχρι τα ¾ με το μείγμα.
  5. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα ξεφορμάρουμε.