Υλικά
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 4 αυγά
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 80 ml σπορέλαιο
- 2 κολοκυθάκια τριμμένα στον χοντρό τρίφτη
- 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- μισό κουταλάκι γλυκού δυόσμο ξερό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το γιαούρτι και το λάδι.
- Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο. Προσθέτουμε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και την γραβιέρα και ομογενοποιούμε το μείγμα.
- Λαδώνουμε καλά 8-10 ατομικά φορμάκια και τα γεμίζουμε μέχρι τα ¾ με το μείγμα.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα ξεφορμάρουμε.