Υλικά
- 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 400 γραμμάρια φέτα
- 1 κούπα γάλα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε 1 φλιτζάνι από το γάλα, τα δυο αυγά και χτυπάτε με το σύρμα. Στη συνέχεια προσθέστε την θρυμματισμένη φέτα.
- Έπειτα λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψί και βάζετε τέσσερα χωριάτικα φύλλα καλύπτοντας τα πλαϊνά τοιχώματα του ταψιού.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τη γέμιση. Τέλος σκεπάστε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα τσαλακωμένα.
- Στη συνέχεια αλείψτε με ελαιόλαδο όλη την πίτα, χαράξτε σε κομμάτια και βάζετε για ψήσιμο στους 180° C για περίπου για 45 – 50 λεπτά.
- Αφήνετε να κρυώσει καλά πριν κόψετε σε κομμάτια.