Υλικά

  • 400 γραμμάρια ζύμη για πίτσα εμπορίου
  • 1 κιλό κρεμμύδι
  • 5 ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γραμμάρια ελιές χωρίς κουκούτσια ή πάστα ελιάς
  • ελαιόλαδο
  • θυμάρι
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 200 γραμμάρια σαλάμι μπύρας
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε χοντροκομμένες. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες. Σ’ ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ψήνετε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, έως ότου τα κρεμμύδια μαλακώσουν.
  3. Ζεσταίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σ’ ένα βουτυρωμένο ταψί ρίχνετε το έτοιμο ζυμάρι και χτυπάτε με το πιρούνι.
  4. Ρίχνετε τα κρεμμύδια από πάνω, τις ντομάτες, τις ελιές, τις φέτες από σαλάμι, τα μανιτάρια, το καλαμπόκι και πασπαλίζετε με την τριμμένη φέτα και παρμεζάνα.
  5. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.