Υλικά

  • 1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 χυμός λεμονιού
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
  • δεντρολίβανο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λαδολέμονο.
  2. Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη, το δεντρολίβανο και τα λεμόνια.
  3. Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 – 60 λεπτά.