Υλικά
- 1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 χυμός λεμονιού
- 2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
- δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λαδολέμονο.
- Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη, το δεντρολίβανο και τα λεμόνια.
- Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 – 60 λεπτά.