Υλικά
- 350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα
- 1 αυγό
- 50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
- 1 κουταλάκι σόγια σως
- 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
- 1 κουταλάκι κύμινο
- Μισό κουταλάκι πιπέρι
- Μισό κουταλάκι αλάτι
- Μισό κουταλάκι πάπρικα
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 1 ποτήρι ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τον κόλιανδρο και κόβετε το σολομό σε πολύ μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά και πλάθετε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
- Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.