Υλικά

  • 350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα
  • 1 αυγό
  • 50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
  • 1 κουταλάκι σόγια σως
  • 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • Μισό κουταλάκι πιπέρι
  • Μισό κουταλάκι αλάτι
  • Μισό κουταλάκι πάπρικα
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 1 ποτήρι ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε τον κόλιανδρο και κόβετε το σολομό σε πολύ μικρά κομμάτια.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά και πλάθετε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
  3. Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.