Υλικά
- 500 γραμμάρια πέννες
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 250 γραμμάρια αρακά βρασμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 120 ml κρασί Aegean Breeze (ημίξηρο)
Λαχταριστά ζυμαρικά παντρεύονται με πεντανόστιμες σπιτικές σάλτσες, οι οποίες έχουν αναδείξει τα αρώματά τους ακόμη και με λίγες σταγόνες κρασί. Κι αυτό γιατί οι πολύπλοκες γεύσεις και τα αρώματα του κρασιού έχουν την ιδιότητα να «ξυπνάνε» ένα καθημερινό πιάτο εμπλουτίζοντας μοναδικά τη γεύση του.