Υλικά
- 3 αυγά
- Μισή πατάτα
- 50 γραμμάρια φέτα
- 2 φέτες τυρί κασέρι
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σπάτε τα αυγά, αλατοπιπερώνετε και τα χτυπάτε με ένα πιρούνι. Κόβετε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζετε.
- Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύετε ελαφρά και αφήνετε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
- Γυρνάτε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτετε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνετε για άλλα 2 λεπτά.