Υλικά
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 φλιτζάνι παγωμένο νερό
- 12 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 2-3 φλιτζάνια βατόμουρα, καθαρισμένα
- 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
- Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το βούτυρο και με ένα πιρούνι ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
- Σιγά- σιγά προσθέτετε το παγωμένο νερό μέχρι η ζύμη να αρχίζει να σχηματίζεται.
- Βάλτε τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα, χωρίζοντας τη σε μπάλες. Τυλίξτε σφιχτά και τοποθετήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.