Υλικά

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλιτζάνι παγωμένο νερό
  • 12 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2-3 φλιτζάνια βατόμουρα, καθαρισμένα
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το βούτυρο και με ένα πιρούνι ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
  2. Σιγά- σιγά προσθέτετε το παγωμένο νερό μέχρι η ζύμη να αρχίζει να σχηματίζεται.
  3. Βάλτε τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα, χωρίζοντας τη σε μπάλες. Τυλίξτε σφιχτά και τοποθετήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.