Υλικά
- ½ κιλό γραβιέρα
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λαδόξιδο
- 3 ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 3 αυγά βραστά
- Πράσινη σαλάτα ή Μαρούλι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτετε το λάδι και το ξίδι.
- Αφήνετε το τυρί στο λαδόξιδο για 30 λεπτά.
- Κόβετε τις ντομάτες και το αγγουράκι σε φέτες.
- Κόβετε τα αυγά σε τέταρτα.
- Παίρνετε μια πιατέλα ή ένα μπολ για σαλάτα και το στρώνετε με φύλλα σαλάτας.
- Αμέσως μετά, βάζετε το αγγουράκι, τις ντομάτες και τα αυγά. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
- Στο κέντρο της πιατέλας τοποθετείτε τα κομμάτια του τυριού.
- Στο τέλος τα περιχύνετε όλα με το λαδόξιδο.