Υλικά
- 600 γραμμάρια κουβερτούρα
- 1/2φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Ροδόπη
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη για την επικάλυψη
Εκτέλεση
- Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος Ροδόπη και το βούτυρο. Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες για να σφίξει.
- Πλάστε τις τρούφες και αφήστε τις στο ψυγείο να σφίξουν.
- Λιώστε τη μισή ποσότητα κουβερτούρας γάλακτος σε μπεν μαρί. Ρίξτε την υπόλοιπη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
- Βγάλτε τις πλασμένες τρούφες από το ψυγείο και ρίξτε τις στη λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος.
- Γυρίστε τις τρούφες καλά μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα, ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
- Βγάλτε τις τρούφες και ρίξτε τις στη ζάχαρη. Ανακατέψτε τις προσεκτικά για να καλυφθούν από τη ζάχαρη. Μοιράστε τις τρούφες στις χάρτινες θήκες.