Υλικά

  • 600 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 1/2φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Ροδόπη
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος Ροδόπη και το βούτυρο. Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες για να σφίξει.ΡΟΔΟΠΗ
  2. Πλάστε τις τρούφες και αφήστε τις στο ψυγείο να σφίξουν.
  3. Λιώστε τη μισή ποσότητα κουβερτούρας γάλακτος σε μπεν μαρί. Ρίξτε την υπόλοιπη κουβερτούρα και ανακατέψτε.
  4. Βγάλτε τις πλασμένες τρούφες από το ψυγείο και ρίξτε τις στη λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος.
  5. Γυρίστε τις τρούφες καλά μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα, ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
  6. Βγάλτε τις τρούφες και ρίξτε τις στη ζάχαρη. Ανακατέψτε τις προσεκτικά για να καλυφθούν από τη ζάχαρη. Μοιράστε τις τρούφες στις χάρτινες θήκες.