Υλικά
- 1 κιλό ωμές γαρίδες (οποιουδήποτε μεγέθους, κατεψυγμένες ή αποψυγμένες)
- 1/4- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή φρεσκοκομμένο σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλύνετε και καθαρίστε τις γαρίδες.
- Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε.
- Ρίξτε τις γαρίδες και το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 20-30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Σερβίρετε και απολαύστε ζεστές.